Werkkleding

Voor een groot gedeelte van onze medewerkers hoort het dragen van bedrijfskleding bij de aard van hun werk. We maken onderscheid in het verplicht dragen van werkkleding en het voorschrijven van het dragen van werkkleding.

Medewerkers voor wie het dragen van werkkleding verplicht is zijn:

  • medewerkers Verpleging & Verzorging (uitvoerenden)

  • medewerkers Maatschappelijke Ondersteuning (uitvoerenden)

  • screeners Jeugdgezondheidszorg

Medewerkers voor wie het dragen van werkkleding en schoeisel verplicht is: medewerkers Facilitaire dienst die met transport- en magazijnwerkzaamheden belast zijn.

Aanvragen

Via het Serviceplein kun je nieuwe werkkleding aanvragen. Vul het formulier in via de knop ‘Kleding aanvragen’, waarna Medewerker en Service de aanvraag in behandeling neemt.
Op het Serviceplein kun je altijd de status van jouw aanvraag bekijken. Dit doe je door op de tegel 'mijn aanvragen' te kikken. Zo weet je precies wanneer je kleding klaarligt of waarom een aanvraag niet goedgekeurd is.

Let op: dat in de menubalk 'alle statussen' en 'alle soorten aanvragen' zichtbaar zijn, zodat het volledige overzicht getoond wordt.


Lees hier meer over het aanvragen van werkkleding.

Inleveren

Bij uitdiensttreding wordt je (middels een bevestigingsbrief uitdiensttreding) verzocht de werkkleding op het Hoofdkantoor in Roosendaal bij het magazijn aan de achterzijde in te leveren. Dit kan op dinsdag en donderdag tussen 8.00 - 16.00 uur. Je levert je werkkleding in.