Nieuwe fiets nodig?

Je kunt op 3, voordelige manieren, op een nieuwe fiets rijden:

Fiets leasen

TWB vindt het belangrijk dat jij gezond en vitaal blijft. Daarom is het voor jou mogelijk om gebruik te maken van een leasefiets-regeling. Op basis van bijtelling (7%) waarover je loonbelasting betaalt en met een (eventueel kleine maandelijkse) eigen bijdrage rijd je een mooie, nieuwe elektrische fiets.

Lees hieronder meer over de voorwaarden en het aanvragen van een leasefiets. 

Voorwaarden

Aanvragen leasefiets

Vragen

Voor vragen over: 

Over de Leasefietsshop

Leasefietsshop is een initiatief van Driven, onderdeel van de Louwman Group. Driven timmert de laatste jaren aan de weg als mobiliteitsplatform waar de auto niet langer het uitgangspunt is van het zakelijk vervoer. Als experts op leasegebied weten zij de klanten van Leasefietsshop.nl van advies op maat te voorzien en de juiste service te bieden. Als operationele partner werkt Driven samen met Fietsvoordeelshop.nl. Fietsvoordeelshop.nl is al jaren één van de grootste online fietsenwinkels. Met 10 eigen winkels weten zij de krachten van online te combineren met unieke service op locatie.

Fiets aanschaffen via de Fietsvoordeelshop

Naast de leaseregeling is het ook mogelijk om een (elektrische) fiets voordelig aan te schaffen via Fietsvoordeelshop

Fiets kopen met korting

Bestel een elektrische fiets voor jezelf of een gezinslid met een gunstige prijs, zonder gebruik te maken van het meerkeuzesysteem (MKS), dan reken je deze bestelling direct af via iDeal. Bezorgen van de fietsen is gratis. Je kan de fiets natuurlijk ook zelf ophalen bij een van de winkels, zodra de Covid-19 richtlijnen dit weer toelaten.

Voorwaarden

Fiets bestellen

e-mailadres: fietsen@twb.nl

wachtwoord: Vitaal2021

Vragen

Over de Fietsvoordeelshop

Fietsvoordeelshop.nl is een echt familiebedrijf, opgericht door familie Vriend in 1972. Met meer dan 10 kwaliteitsmerken in ons enorme assortiment zijn we één van de grootste fietsenwinkels in Nederland. In de ruim 45 jaar dat we bestaan is onze fietsenwinkel flink uitgebreid. We bieden een groot assortiment aan fietsen van alle bekende A-merken, zoals Batavus, Koga, Gazelle, Cortina en Sparta. Daarnaast biedt Fietsvoordeelshop ook een ruim assortiment aan accessoires waarmee u uw fiets helemaal af kunt maken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste fiets of de juiste accessoire. 

 

De voordelen van Fietsvoordeelshop