Incident melden en noodnummers

Incident melden

Hieronder vind je informatie hoe je een incident moet melden.

Voor alle TWB-medewerkers

Dagbegeleiding, Huishoudelijke Ondersteuning, Thuisbegeleiding en Verpleging & Verzorging

JGZ

Meldcodes

Incident melden belteam

Hieronder vind je informatie hoe je een melding moeten plaatsen

Binnen TWB komt de telefonie binnen via het belteam. Het belteam ontvangt telefoontjes die binnenkomen op het hoofdnummer van TWB: 088 560 2000 en telefoontjes van medewerkers of teams die hun oproep niet kunnen beantwoorden. De werkwijze hebben we met elkaar vastgelegd in belscripts en zijn het uitgangspunt in de ondersteuning. De belscrips kun je inzien via het kwaliteitshandboek. 

Om deze ondersteuning zo goed mogelijk te kunnen bieden en te blijven verbeteren hebben we een optimalisatiebord ontwikkeld waar je incidenten kunt melden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een hele lange wachttijd of een telefoontje dat niet volgens script is afgehandeld. 

Het is nog niet mogelijk om een incident te melden. Dit volgt later. 

Overzicht noodnummers

Hieronder vind je een overzicht van wie je in een noodsituatie kan bellen. 

Klachten

Een klacht is een gemotiveerde uiting van ongenoegen of ontevredenheid over het werk, de werksituatie of de arbeidsvoorwaarden, waardoor jij je als medewerker tekort gedaan voelt in je persoonlijke belangen.  Wat doe je met een klacht over…

Procedure klachten medewerkers

Noodknop

Voel je je niet veilig onderweg? En wil je graag dat iemand van TWB meeluistert of het allemaal goed gaat? Gebruik dan de noodknop. Bij V&V medewerkers staat deze app op de telefoon. Ben je niet in het bezit van een TWB telefoon? Voeg dan het nummer 088 560 2060 toe aan je contactpersonen. Is er echt al iets aan de hand, bel dan 112!

Groene knop

Een compliment doet (iedereen) goed! Daarom delen we ook graag complimenten en positieve ervaringen met elkaar. Gebruik hiervoor de groene knop!

Rode Knop

Mocht je ergens tegenaan lopen en je kunt dit (even) niet kwijt bij jouw leidinggevende? Gebruik dan de rode knop!