Opleidingen en doorgroeien binnen TWB

Volgen van een opleiding

Eén van die mogelijkheden is het volgen van een opleiding. Hierbij kun je denken aan de opleiding voor Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende C, Verzorgende IG (/MMZ), mbo-verpleegkundige, maar ook bijvoorbeeld hbo-verpleegkundige. Als je wilt, kun je bij TWB dus telkens een stapje hogerop. Dat houdt je werk afwisselend en uitdagend!

Wil je leren in de praktijk?

Wanneer je al een aantal jaar werkt is het vaak lastig om terug de schoolbanken in te gaan. Leren in de praktijk is dan een stuk gemakkelijker. Binnen TWB bieden we ‘Samen Leren in de Wijk’ aan. Als collega in opleiding leer je in de praktijk en bepaal jij je eigen tempo. De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw talenten en de situaties die je in de praktijk tegenkomt. Over de vraagstukken uit je eigen praktijk haal je kennis in de werkplaatsen. In deze werkplaatsen krijg je professionele begeleiding van docenten, coaches en vakspecialisten gericht op jouw vragen en je persoonlijke ontwikkeling. Zo leren we van en met elkaar!

Deze manier van leren doen we samen met de zorgorganisaties Surplus en DAT. In samenwerking met opleidingsinstituut STOC leer je het vak in de praktijk en ontvang je aan het einde van je opleiding een erkend diploma.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op één van de werkplaatsen. Laat het ons weten via 088 560 2002. Op dit telefoonnummer kun je ons ook bereiken als je meer informatie wil over de verschillende (opleidings)mogelijkheden binnen TWB.

Toch de schoolbanken in?

Sommige opleidingen, zoals de opleiding tot hbo-verpleegkundige, zijn nog niet te volgen via ‘Samen leren in de Wijk’. Dan biedt een reguliere opleiding de oplossing.

Heb je interesse?

Meld je hier aan.

Loopbaanondersteuning

Worstel je met vragen over je loopbaan? Zit je niet helemaal op je plek en weet je niet welke stappen je moet zetten om hier iets mee te doen? Wil je jouw talenten optimaal benutten en wil je weten wat jouw carrière mogelijkheden binnen TWB zijn? Ga dan in gesprek met je collega van Werving, Selectie en Loopbaanondersteuning!

TWB vindt het belangrijk dat jij als medewerker met plezier naar je werk gaat, je thuis voelt binnen onze organisatie en de mogelijkheden krijgt om binnen TWB door te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Want wij willen onze medewerkers natuurlijk zo lang mogelijk binnen de organisatie houden! Vandaar dat wij jou graag ondersteunen bij belangrijke loopbaanbeslissingen.

Wat kan ik verwachten?

In een persoonlijk gesprek gaan we samen kijken wat jouw vraag of behoefte is, omschrijven we een doelstelling en maken we samen een plan van aanpak. We zetten acties uit die erop gericht zijn om jouw doelstelling te realiseren. Te denken valt aan een competentiemeting, een drijfverentest, persoonlijke coaching, een snuffelstage of sollicitatietrainingen. Kortom, alles wat noodzakelijk én wenselijk is om jouw carrière bij TWB een boost te geven! Uiteraard vindt er altijd afstemming plaats met jouw direct leidinggevende en monitoren we de voortgang van de acties.

Wil je graag in gesprek over je loopbaan? Geef het aan ons door via werken@twb.nl of bel naar 088 560 2002.