Personeelsvereniging

Wat is PeeVeeTeeWeeBee?

De personeelsvereniging PeeVeeTeeWeeBee is een begrip voor medewerkers. Onze personeelsvereniging bestaat uit vijf medewerkers uit de organisatie die samen de creatieve groep vormen zij worden ondersteunt door Medewerker & Service in de organisatie van de activiteiten. Er is elk jaar een ledenvergadering waar alle leden een uitnodiging voor krijgen.


We versturen de uitnodigingen alleen nog maar per mail. Heb je niets ontvangen? Check dan je e-mailadres in AFAS.

Wie zitten er in de werkgroep?

Liesbeth Kroese


Hoi,

Ik ben Liesbeth Kroese, en ik werk inmiddels 2,5 jaar bij TWB als wijkverpleegkundige in Halsteren. Ik ben getrouwd, heb een zoon van 26 jaar en een dochter van 28 jaar oud.

Ik wandel graag met mijn hond Bono. Graag wil ik voor jullie leuke uitstapjes organiseren.


Jenny Deelen


Hoi,Ik ben Jenny Deelen. Momenteel nog 58 jaar. Werkzaam team Steenvos sinds 2016 als IG er. Ik wilde graag in de werkgroep PeeVee, om mee te denken bij leuke feestjes en uitjes voor de medewerkers van TWB. Zie er erg naar uit om met elkaar weer wat ontspanning of inspanning te beleven.

Monique Paardekam

Hallo allemaal! Ik ben Monique Paardekam-van Tiggelen, 51 jaar oud, werkzaam als helpende b+ voor team havenkwartier centrum in Bergen op zoom. Begonnen als hbh bij twb. Ben ook woonachtig in Bergen op zoom. Vind het leuk om in mijn vrije tijd te wandelen en te knutselen.

Els Heijnen

Mijn naam is Els Heijnen, werkzaam bij V&V in cluster Halsteren Lepelstraat. Ruim 20 jaar zit ik in het bestuur van een sociaal culturele stichting waar ik me vooral inzet voor “ de dagelijkse gang van zaken “ . Dat bestaat vooral uit het bedenken en uitvoeren van diverse activiteiten, wat ik erg leuk vind om te doen. Daarom hoefde ik ook niet lang na te denken over of ik deel wil uitmaken van de creatieve groep die de activiteiten, uitjes en noem maar op gaan bedenken voor de Peevee van TWB. Een héle leuke uitdaging die ik met veel plezier ben aan gegaan.

Lidmaatschapskosten

Het lidmaatschap bedraagt € 2,00 per maand. TWB betaalt hetzelfde bedrag per lid.

Lid worden of je afmelden?

Bij het in dienst treden wordt je gevraagd of je lid wilt worden van de personeelsvereniging. Wil je daarna alsnog lid worden of je afmelden voor de personeelsvereniging?

Jaarplanning

  • 31 mei: Tina Turner inschrijving gesloten

  • 9 juli: Familie uitje Diergaarde Blijdorp info volgt

  • 17 september: Chocolade workshop en rondvaart Rotterdam info volgt

  • week 41: Workshop Simpel en Puur Wouw info volgt

  • 3 november: Bingo info volgt

  • 26 november: Margriet Winterfair en uiteten bij de Ram info volgt

  • 18 december: Holiday on Ice Rotterdam info volgt

  • 11 januari 2023: Amstel Live VOL!

  • 26 januari 2023: Play Dome Roosendaal info volgt