TWB Nieuws

Collega's gezocht!

Heb je een vriend, vriendin, teamgenoot of kennis die een hart voor de zorg heeft en toe is aan een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer jij een geschikte kandidaat aandraagt, ontvang je een leuke beloning!

We zijn op zoek naar collega's in de Hulp bij het Huishouden en de Verpleging & Verzorging.

Voorwaarden voor het aandragen van een collega:

  • Geldt alleen wanneer hij/zij de proeftijd door komt

  • Geldt voor flex en vaste uren

  • Geldt niet voor het aandragen van ZZP'ers, JGZ en backoffice

  • Binnen de V&V geldt dit voor alle niveaus (niveau 2 t/m 5)

  • Er zit geen einddatum aan deze actie

Wil je iemand aanmelden? Dit kan via werken@twb.nl of bel naar 088 560 2200.

Edities van de Voor Mekaar

Overzicht in je thuisadministratie

Lukt het niet meer om de papierwinkel de baas te blijven. Ongeopende rekeningen die allang betaald hadden moeten worden, stapelen zich op. Of vind je het moeilijk je inkomsten en uitgaven te ordenen? Kortom: wil jij meer inzicht in jouw administratie? Dan is deze online omgeving iets voor jou!

Online omgeving
TWB wil eraan bijdrage dat je financieel gezond bent en blijft. Daarom stellen we de Sociale Raadsvrouw voor iedereen gratis beschikbaar. In samenwerking met De Sociale Raadsvrouw biedt TWB een online omgeving aan waar je handige tips vindt en aan de slag gaat met het ordenen van jouw administratie. Formulieren zijn te downloaden op je eigen computer en je kunt onbeperkt inloggen. Ook stellen we een kasboek-app beschikbaar die je op je telefoon kunt installeren.

Ben je nieuwsgierig en wil je gebruik maken van deze online omgeving? Ga naar www.socialeraadsvrouw.nl en login met de volgende gegevens:

Inlognaam: ThuiszorgWestBrabant

Wachtwoord: TWB2021