Welkom op het intranet van TWB

Zomerborrel 17 juni 2022!

Op vrijdagmiddag 17 juni a.s. organiseren we een zomerborrel voor alle TWB-collega’s. Kom jij ook? Laat het weten via dit formulier.


Mocht je nog tips hebben voor een leuke locatie, iets lekkers om te eten of drinken of iets anders wat niet mag ontbreken op deze borrel? Jouw tips kun je ook op het formulier kwijt. De definitieve uitnodiging met tijd, locatie etc. volgt half mei.

Inschrijven Leefstijl Challenge en wandelroute

Van 23 mei t/m 12 juni gaat opnieuw de Leefstijl Challenge van TWB van start! In deze editie staat alles in het teken van de zomer. Ga opnieuw aan de slag met lekkere recepten en dagmenu's en kom meer te weten over een gezond BBQ of cocktails door leuke weetjes. Op deze manier kun jij op een leuke manier bezig zijn met gezonde voeding. Via deze link kun je je inschrijven voor de challenge. Inschrijven kan t/m 20 mei.


Naast de Leefstijl Challenge organiseren diëtisten Michelle de Held en Mirthe van Bedaf samen met Mitchel Samson van Fit20 een wandelroute op donderdag 9 juni om 16:30 uur vanaf Brasserie Visdonk in Roosendaal. Tijdens de wandeling worden leuke voedingsweetjes verteld en zal Mitchel leuke oefeningen voor doen! Inschrijven voor de wandelroute kan via deze link.

Heb je tips of aanvullingen? Laat het ons weten via communicatie@twb.nl