Vragen en bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Al jouw vragen over corona kun je per mail sturen naar coronavragen@twb.nl. Wij zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt. Dit kunnen vragen zijn over jouw eigen gezondheid, maar ook werk gerelateerde vragen kun je hier naartoe mailen.

Daarnaast kun je overdag (tijdens kantooruren) altijd contact opnemen met jouw leidinggevende of wijkverpleegkundige.

In de avonduren en in het weekend kun je in dringende gevallen bellen naar 088 560 2208. Afhankelijk van jouw vraag, kun je worden doorverbonden met:

  • Wijkverpleegkundige

  • Zorgmanager

Overige vragen

Hieronder vind je o.a. de bonusregeling en de app 'CoronaMelder'.

Hoe kan ik voor de opvang of school van mijn kinderen aantonen dat ik een cruciaal beroep uitvoer?

Tijdens de coronacrisis zijn al meerdere malen scholen en kinderopvangcentra gesloten. Kinderen met ouders die werken in een cruciaal beroep (zoals de zorg) kunnen wel naar de basisschool, de kinderopvang of buitenschoolse opvang. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Mocht de school of opvang van jouw kind(eren) vragen om een verklaring dat je werkzaam bent in een cruciaal beroep, neem dan contact op met je leidinggevende. TWB verschaft deze verklaring.

Hoe werkt de app ‘CoronaMelder’ ?

Deze app is door de Rijksoverheid ontwikkeld om de verspreiding van het coronavirus te stoppen. De CoronaMelder waarschuwt je nadat je in de buurt bent geweest van iemand met corona. Zo kun jij voorkomen dat je mensen in je omgeving besmet. Het downloaden van de app is altijd vrijwillig en kan op iedere telefoon. Je kunt de app downloaden via Google Play of de App Store. Nogmaals: het downloaden gebeurt op vrijwillige basis, je kiest er dus zelf voor om hem wel of niet te gebruiken.